Nouvelle recherche

Cette offre n'est plus disponible

Meewerkstage: Marketing Consultant in PARIJS

Catalina Marketing

Stage - Communication / Evénementiel

Réf. Marketing Consultant-28601138
Localisation
Paris
Début
dès que possible
Durée
de 5 à 6 mois
Indem.
1200 EUR par mois

Catalina Marketing est un intervenant majeur dans le domaine du marketing relationnel (offres promotionnelles ciblées, cartes de fidélité, bases de données comportementales, digital…). Nous élaborons, grâce à la maîtrise des technologies d'information de pointe, des programmes marketing alliant ciblage et puissance, à l'intention de nombreux industriels de la grande consommation et d'enseignes alimentaires.

Créée en 1983 aux USA, Catalina Marketing connaît une croissance très rapide aux Etats unis, en France, en Allemagne, au Japon, en Grande Bretagne et en Italie.

Catalina Marketing regroupe 300 collaborateurs en Europe.

 

Meewerkstage: Marketing Consultant in PARIJS

Catalina Marketing is een belangrijke speler op het gebied van marketing (gerichte promotieaanbiedingen, klantenkaarten, gedragsdatabases, digitaal...).

We ontwikkelen, dankzij de beheersing van geavanceerde informatietechnologieën, de marketingalliantie van programma's en de kracht, de grote industriële kracht en de grote consument.

Catalina Marketing, opgericht in 1983 in de Verenigde Staten, groeit snel in de Verenigde Staten en Frankrijk, en in Duitsland, Japan, Groot-Brittannië en Italië.

Catalina Marketing heeft 300 werknemers in Europa.

Mission :

Je gaat stage lopen binnen het Benelux team van Catalina Marketing France, in een jong team dat voor een grote DIY retailer in Nederland en Belgie werkt. Met onze kennis op het gebied van gepersonaliseerde marketing en klantdata adviseren wij onze partners in het efficienter en relevanter benaderen van hun klanten.

Als Marketing Consultant stagiar(e) zul je meewerken aan het bedenken, opzetten en uitvoeren van promotionele activiteiten en loyaliteitsacties.

Daarnaast help je mee met het analyseren van de impact van deze campagnes en met het adviseren van de klant in de vorm van presentaties.

Ook krijg je van ons een persoonlijke opdracht waar je tijdens de stage aan zult werken.

Profil :

  • Een student met minimaal HBO werk- en denkniveau
  • 6 maanden beschikbaar vanaf januari/februari 2019
  • Aantoonbaar gepassioneerd door marketing en CRM 
  • Ondernemend, commercieel, accuraat, pro-actief en creatief
  • Vloeiend in zowel Nederlands als Engels in spraak en geschrift. Frans is een plus!

Cette offre n'est plus disponible

Contact

Catalina Marketing
Service Recrutement
58 avenue Edouard Vaillant
92100 Boulogne Billancourt (Paris)
Logo Catalina Marketing